AKCIÓ!

AC HOME elektromosautó töltő,

 
 
BEVEZETŐ ÁRON!
 
 
A részletekért kattintson ide
TÖLTSÜNK EGYÜTT, PROFI MÓDON!
AC
ADVANCE

Egy zöld rendszámos autó tankolására, elektromos árammal való feltöltésére,  az Elektro Profi Vállalkozási Kft. szakképzett mérnökei különböző elektromosautó-töltő típust alakítottak ki.

 

Kezelésük felhasználóbarát, miközben a használója egyértelmű visszajelzést kap a töltési folyamatról. Mivel az elektromosautó akkumulátor feltöltése, több időbe telik (mint egy hagyományos tankolás) ezért az elektromosautó-töltő oszlop (esetleg több oszlop) elhelyezését célszerű,  irodaházak, bevásárlóközpontok, egyéb szolgáltató helyekhez közel telepíteni.

 

Ha valaki otthonába, garázsába, szeretne egy saját töltőt telepíteni, ideális választás a fali elektromos gyorstöltő.

 

Minden e-töltőpont telepíthető kül-és beltérre, használatuk egyszerű és teljesen biztonságos.

 

Az Elektro Profi Mobility Kft. minden, saját fejlesztésű, általunk telepített és üzembe helyezett elektromosautó töltő berendezés esetében 2 év garanciát vállal!

 


ac advance gyorstöltő
AZ AC ADVANCE GYORSTÖLTŐ JELLEMZŐI

Az applikáció iOS és ANDROID alapú pokos telefonokon hozzáférhető. Az alkalmazásba történő regisztrálás után a nyilvános epcharger töltőpontok elérhetők.

 
 
 

Az AC Advance elektromos autó tőltő berendezést elsősorban nagyobb vállalati, ipari, irodaházi, szállodai felhasználásra javasoljuk! A töltőberendezés nyilvános applikáción keresztüli, fizetős töltésre a legjobb választás. Az applikáció iOS és ANDROID alapú okos telefonokon hozzáférhető. Az alkalmazásba történő regisztrálás után a nyilvános epcharger töltőpontok elérhetők.

 

 • A berendezés opcionálisan RFID töltésvezérléssel is elérhető, ahol egyedi árszabályozásar van szükség.

 • A töltőberendezés rendelhető érintőképernyő nélkül vagy érintőképernyővel, kültérre érintőképernyő nélküli változatot javasolunk.

 • A hegesztett fémváz masszív és biztonságos kialakítást nyújt.

 • A különleges igények kielégítésére egyedi színekben is rendelhető.

 • Teljesítmény 2* 22 kW (kisebb teljesítmények is lehetségesek), és lehet egycsatornás kivitelben is

 • A töltőberendezés okos vezérlést tartalmaz, ami lehetővé teszi a fogyasztások figyelését, követését, naplózását.

 • Az AC Advance gyorstöltő rendelkezik egy Ethernet hálózati csatlakozási ponttal, aminek segítségével otthoni számítógépes hálózatára is kötheti.

 • Az Ethernet csatlakozási lehetőségen felül GSM-stick fogadására is alkalmas, ami előny lehet ott, ahol az Ethernet hálózat nem érhető el.

 • Az okos vezérlőnek köszönhetően, internet szolgáltatói hiba esetén is megőrzi az időközbeni fogyasztásokat és azok időpontjait.

 • Ugyancsak az okos vezérlőnek köszönhetően távolról történő üzemeltetést és e-mobilitás szolgáltatást tudunk biztosítani.

 • A vezérlő OCPP 1,6 kommunikációra van előkészítve.

 • Szabványos TYPE2 csatlakozóval rendelkezik.

 • Szükség esetén a szabvány által előírt AC védelmet is tudjuk biztosítani. Csatornánként MID-es hiteles fogyasztásmérőt is tartalmaznak

 • RFID-s vezérléssel is kiegészíthető

Javasolt elhelyezésük olyan „közforgalom elől el nem zárt területnek” minősülő helyszíneken, ahol a Megrendelő külső üzemeltetőt és e- mobilitás szolgáltatót kíván bevonni, és akár eseti fizetős töltésre is elérhetővé akarja tenni a berendezéseket

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK
TELJESÍTMÉNY CSATLAKOZÁS ÁRAMERŐSSÉG
2x22 kW Három fázis 400V -50Hz 32A
 
MÉRETEK Sz:330mm Ma:500mm Mé:140mm
VÉDETTSÉG IP44
VÉDELMI EGYSÉG Beépített 6mA DC védelem
KOMMUNIKÁCIÓ Ethernet, OCCP, GPRS (GSM)
CSATLAKOZÓ 2 x TYPE2
TÖLTÉS MÓD MODE 3 (EN/IEC 61851-1)
 

Amennyiben a töltőberendezést nyilvámos, közforgalom előtt nyitott területen helyezi el, úgy a 243-2019. (X.22.) Kormány Rendelet előírásainak megfelelően kell eljárni.
Telepítés erlőtt, konzultáljon villanyszerelőjével, vagy ha nincs, keressen minket az mobility@elektroprofi.hu email címen!

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


H-1148 Budapest,
          Fogarasi út 2-6.
(+36)30 950 6317

mobility@elektroprofi.hu

Adatkezelési tájékoztató
Általános Szerződési Feltételek