TÖLTSÜNK EGYÜTT, PROFI MÓDON!
AC
ADVANCE

Egy zöld rendszámos autó elektromos árammal való feltöltésére, az Elektro Profi Vállalkozási Kft. szakképzett mérnökei különböző elektromos autó töltő típust alakítottak ki.

 

Kezelésük felhasználóbarát, miközben a használója egyértelmű visszajelzést kap a töltési folyamatról. Mivel az elektromos autó akkumulátor feltöltése, több időbe telik (mint egy hagyományos tankolás) ezért az elektromos autó töltőoszlop (esetleg több oszlop) elhelyezését célszerű,  irodaházak, bevásárlóközpontok, egyéb szolgáltató helyekhez közel telepíteni.

 

Ha valaki otthonába, garázsába, szeretne egy saját töltőt telepíteni, ideális választás a fali elektromos gyorstöltő.

 

Minden e-töltőpont telepíthető kül-és beltérre, használatuk egyszerű és teljesen biztonságos.

 

Az Elektro Profi Mobility Kft. minden, saját fejlesztésű, általunk telepített és üzembe helyezett elektromos autó töltő berendezés esetében 2 év garanciát vállal!

 


ac advance gyorstöltő
AZ AC ADVANCE GYORSTÖLTŐ JELLEMZŐI

Az applikáció iOS és ANDROID alapú pokos telefonokon hozzáférhető. Az alkalmazásba történő regisztrálás után a nyilvános epcharger töltőpontok elérhetők.

 
 
 

Az AC Advance elektromos autó töltő berendezést elsősorban nagyobb vállalati, ipari, irodaházi, szállodai felhasználásra javasoljuk! A töltőberendezés nyilvános applikáción keresztül, fizetős töltésre a legjobb választás. Az applikáció iOS és ANDROID alapú okos telefonokon is elérhető. Az alkalmazásba történő regisztrálás után a nyilvános epcharger töltőpontok elérhetők.

 

 • A berendezés opcionálisan RFID töltésvezérléssel is elérhető, ahol egyedi árszabályozásra van szükség.

 • A hegesztett fémváz masszív és biztonságos kialakítást nyújt.

 • A különleges igények kielégítésére egyedi színekben is rendelhető.

 • Teljesítmény 2* 22 kW (kisebb teljesítmény, illetve egy csatornás kivitel is lehetséges)

 • A töltőberendezés egy okos vezérlőt tartalmaz, ami lehetővé teszi a fogyasztások figyelését, követését, naplózását.

 • Az AC Advance gyorstöltő rendelkezik egy Ethernet hálózati csatlakozási ponttal, aminek segítségével otthoni számítógépes hálózatára is kötheti.

 • Az Ethernet csatlakozási lehetőségen felül GSM-stick fogadására is alkalmas, ami előny lehet ott, ahol az Ethernet hálózat nem érhető el.

 • Az okos vezérlőnek köszönhetően, internet szolgáltatói hiba esetén is megőrzi az időközbeni fogyasztásokat és azok időpontjait.

 • Ugyancsak az okos vezérlőnek köszönhetően, távolról történő üzemeltetést és e-mobilitás szolgáltatást tudunk biztosítani.

 • A vezérlő OCPP 1.6 J kommunikációra van előkészítve.

 • Szabványos TYPE 2 csatlakozóval rendelkezik.

 • Szükség esetén a szabvány által előírt AC védelmet is tudjuk biztosítani. Csatornánként MID hiteles fogyasztásmérőt is tartalmaznak.

 • RFID-s vezérléssel is kiegészíthető.

Javasolt elhelyezésük olyan „közforgalom elől el nem zárt területnek” minősülő helyszíneken, ahol a Megrendelő külső üzemeltetőt és e- mobilitás szolgáltatót kíván bevonni és akár eseti fizetős töltésre is elérhetővé akarja tenni a berendezéseket.

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK
TELJESÍTMÉNY CSATLAKOZÁS ÁRAMERŐSSÉG
2x22 kW Három fázis 400V -50Hz 32A
 
MÉRETEK Sz:330mm Ma:500mm Mé:140mm
VÉDETTSÉG IP44
VÉDELMI EGYSÉG Beépített 6mA DC védelem
KOMMUNIKÁCIÓ Ethernet, OCCP, GPRS (GSM)
CSATLAKOZÓ 2 x TYPE2
TÖLTÉS MÓD MODE 3 (EN/IEC 61851-1)
 

Amennyiben a töltőberendezést nyilvámos, közforgalom előtt nyitott területen helyezi el, úgy a 243-2019. (X.22.) Kormány Rendelet előírásainak megfelelően kell eljárni.
Telepítés erlőtt, konzultáljon villanyszerelőjével, vagy ha nincs, keressen minket az mobility@elektroprofi.hu email címen!

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


H-1148 Budapest,
          Fogarasi út 2-6.
(+36)30 950 6317

mobility@elektroprofi.hu

Adatkezelési tájékoztató
Általános Szerződési Feltételek