TÖLTSÜNK EGYÜTT, PROFI MÓDON!
CSALÁDI HÁZAK, TÁRSASHÁZAK, LAKÓPARKOK


A címben felsorolt megrendelőink részére az alábbi Elektro Profi Mobility, garázsokban is felszerelhető töltőtípusait ajánljuk. Ha a típusra vonatkozó bővebb információra van szüksége, klikkeljen a típus nevére!

  • A családi házak mellett (lakossági felhasználók) társasházak, lakóparkok, lakásszövetkezetek vonzóbbá tehetik az ingatlanaikat, ha elektromos autó töltő berendezéssel is felszerelik a garázsokat, parkolóhelyeket

  • Az otthontartózkodás alatt tölthető a legkedvezőbb tarifával az elektromos autó. Gondoskodjon arról, hogy olyan töltőberendezése legyen, amellyel egy éjszaka alatt az autóját teljesen fel tudja tölteni.

  • Egy elektromos autó töltőpont létesítése, amennyiben a töltést külső felhasználó számára is elérhetővé teszik, bevételi forrást is jelenthet beruházó, megrendelő számára. Napi 2 óra körüli fizető töltéssel számolva a töltőberendezés 1-2 éven belül megtérülhet.

  • Elektromos autó töltő berendezés telepítése jogszabályban meghatározott feltételek között támogatható. A feltételekről egyeztessen adószakértőjével!

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


H-1148 Budapest,
          Fogarasi út 2-6.
(+36)30 950 6317

mobility@elektroprofi.hu

Adatkezelési tájékoztató
Általános Szerződési Feltételek