TÖLTSÜNK EGYÜTT, PROFI MÓDON!
CSALÁDI HÁZAK, TÁRSASHÁZAK, LAKÓPARKOK


A címben felsorolt megrendelőink részére az alábbi Elektro Profi Mobility, garázsokban is felszerelhető töltőtípusait ajánljuk. Ha a típusra vonatkozó bővebb információra van szüksége, klikkeljen a típus nevére!  • A családi házak mellett (lakossági felhasználók) társasházak, lakóparkok, lakásszövetkezetek vonzóbbá tehetik az ingatlanaikat, ha elektromos autó töltő berendezéssel is felszerelik a garázsokat, parkolóhelyeket

  • Az otthontartózkodás alatt tölthető a legkedvezőbb tarifával az elektromos autó. Gondoskodjon arról, hogy olyan töltőberendezése legyen, amellyel egy éjszaka alatt az autóját teljesen fel tudja tölteni.

  • Egy elektromos autó töltőpont létesítése, amennyiben a töltést külső felhasználó számára is elérhetővé teszik, bevételi forrást is jelenthet beruházó, megrendelő számára. Napi 2 óra körüli fizető töltéssel számolva a töltőberendezés 1-2 éven belül megtérülhet.

  • Elektromos autó töltő berendezés telepítése jogszabályban meghatározott feltételek között támogatható. A feltételekről egyeztessen adószakértőjével!

 

  ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


1148 Budapest, Fogarasi ú 2-6.

(+36)30 719 8127

mobility@elektroprofi.hu

 FIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ


Barion Payment Zrt.