TÖLTSÜNK EGYÜTT, PROFI MÓDON!
RÓLUNK
 

A 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Elektro Profi Vállalkozási Kft. 2019-ben, Elektro Profi Mobility néven, külön vállalkozást alapított az elektromosautó-töltők piacán jelentkező igények kielégítésére. Mi, az Elektro Profi Mobility Kft. munkatársai hiszünk abban, hogy az e-mobilitás a jövő egyik vezető iparága lesz, mely nagyban elősegíti jövőbeni céljaink elérését a tisztább környezetért. Kiemelkedő módon hozzájárul egy környezettudatosabb közlekedéskultúra kialakításához.

Az elektromobilitás fejlesztése a fenntartható fejlődés egyik kulcsfontosságú eleme, ami ráadásul a hazai iparfejlesztés szempontjából is kiemelkedő lehetőséggel bír. Egyre többen vállalnak szerepet az elektromobilitás piacán, valamint a fejlesztések és technológiai újítások köre is folyamatosan bővül, ami számtalan lehetőséget rejt magában a magyar gazdaság számára. Egy nagyon dinamikusan növekvő folyamat elején tartunk. Egyre többen ismerik fel, hogy az elektromosautó kényelmes, egyszerűen kezelhető, csendes és dinamikus megoldás a közlekedés okozta légszennyezettség részbeni megoldására.


A jövőben az e-mobilitás az egyén, de a vállalkozások elé is várhatóan újabb feladatot, felelősségeket állít, ugyanakkor újabb lehetőségeket is nyit. Fejleszteni kell a hálózatokat, a gépkocsikat, a töltőket, a forgalommal, közlekedéssel kapcsolatos eddigi elképzeléseinket, fejlődnünk kell önmagunknak is.
Az Elektro Profi Mobility Kft. profitorientált vállalkozás. Alapvető feladata, hogy az ügyfeleit igényei szerint kiszolgálja, saját fejlesztésű termékekkel (AC és DC töltőkkel). A Kft. a projekt kivitelezéséhez szükséges szolgáltatásokat is biztosítja:

  • a hálózatépítésre alkalmas elektromos kapacitás felmérése,
  • telepítési terv készítése,
  • tanácsadás elektromosautó-töltő vásárláshoz,

  • telepítés, üzembehelyezés,
  • üzemeltetés, karbantartás,
  • e-mobilitás szolgáltatás.

Az Elektro Profi Mobility Kft. ugyanarra a szakmai alapokra, vevőkapcsolatokra épít, mint amit az Elektro Profi Vállalkozási Kft. 30 éve folytatott tevékenysége során felépített. Tudjuk, hogy megbízható szaktudásra, hibátlan termékre, innovatív technológiák alkalmazására van szükség a siker eléréséhez.

A név kötelez, legyen szó villamos kivitelezésről, tanácsadásról, tervezésről, karbantartásról, elosztó-berendezések gyártásáról vagy elektromosautó-töltő gyártásáról, értékesítéséről, telepítésről, üzemeltetéséről, e-mobilitás szolgáltatásról.

 
TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS
 

  ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


1148 Budapest, Fogarasi ú 2-6.

(+36)30 719 8127

mobility@elektroprofi.hu

 FIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ


Barion Payment Zrt.